Idenity Graphic
Despre noi
Catalog
Evenimente
Descriere magazin
contact

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Dumnezeu lucrează cel mai bine cu golul din viaţa ta

– Nancy Guthrie

180 pagini

Este uimitor cât de mare poate fi povara golului din noi, cât de mult loc poate ocupa golul în sufletele noastre şi cât de multă durere poate fi cauzată de ceva ce nici măcar nu există.

Însă, deşi s-ar putea ca noi să ne considerăm golul din viaţă ca cea mai mare problemă a noastră, Dumnezeu nu îl vede aşa. Când Dumnezeu Se uită la golul din viaţa noastră, El îl vede ca cea mai mare oportunitate a Sa. Dumnezeu lucrează cel mai bine în golul...

• dorinţelor noastre nepotolite după lucruri care nu împlinesc

• dezamăgirilor relaţionale şi singurătăţii

• dorinţei necontenite după confort şi siguranţă

• luptei permanente de a trăi cu pierderile şi visurile neîmplinite

Descoperă împreună cu Nancy Guthrie de ce golul din viaţa ta nu a fost şi nici nu va fi o problemă pentru Dumnezeu. În timp ce Nancy îţi arată lucrarea lui Dumnezeu de umplere a locurilor goale care ne este descoperită în întreaga Biblie, vei experimenta, cu fiecare pagină, harul şi speranţa că golul tău va fi umplut. Vei începe să vezi că Dumnezeu lucrează cel mai bine cu golul din tine – deoarece El îl umple cu prezenţa Sa.

Nancy Guthrie predă învăţături biblice în biserica ei, Cornerstone Presbyterian Church, din Franklin, Tennessee şi este invitată la conferinţe din ţară şi de peste hotare. Ea şi soţul ei, David, sunt co-prezentatori ai seriei video Grief Share folosită în peste 12 000 de biserici din întreaga lume şi organizează Respite Retreats pentru cuplurile care s-au confruntat cu moartea unui copil. Nancy este autoarea a numeroase cărţi şi studii biblice, printre care Holding On to Hope, The One Year Book of Hope şi Prayer through the Bible for Your Kids. De asemenea, este gazdă a emisiunii Help Me Teach the Bible, un podcast al organizaţiei The Gospel Coalition. Puteţi găsi mai multe informaţii despre familia şi slujirea lui Nancy la www.nancyguthrie.com.----------------------------------------------------------------------------------------------------

Back to Top

-----------------------

Lucruri sălbatice

– Stephen James şi David Thomas

363 pagini

Imaginaţia fără limite a unui băiat, foamea sa după aventură şi spiritul său plin de pasiune este egalat doar de dorinţa sa profundă de a fi recunoscut, apreciat şi iubit.

Însă, în ultimele decenii, cultura noastră a adoptat un model de creştere a copiilor care nu afirmă, nu celebrează şi nu acceptă foamea, pasiunea şi aspectul sălbatic al băieţilor, ci mai degrabă caută să-i îmblânzească. Ca urmare, mulţi părinţi, antrenori şi mentori se trezesc frustraţi, confuzi şi epuizaţi de comportamentul băieţilor.

Adevărul este că băieţii nu trebuie îmblânziţi – ei trebuie să fie înţeleşi, iubiţi, provocaţi şi încurajaţi.

Lucruri sălbatice îi ajută pe părinţi, educatori şi mentori să înţeleagă inima şi mintea băieţilor şi rolul vital pe care părinţii şi persoanele care-i îngrijesc îl joacă în călătoria băieţilor spre masculinitate.

Bazată pe studii clinice şi plină de sfaturi şi sugestii practice, Lucruri sălbatice oferă o înţelegere proaspătă şi o încurajare foarte necesară în efortul de creştere a băieţilor.

Stephen James şi David Thomas sunt terapeuţi, vorbitori şi autori ai cărţilor How to Hit a Curveball, Grill the Perfect Steak, and Become a Real Man (Tyndale) şi Becoming a Dad: A Spiritual, Emotional, and Practical Guide (Relevant). Ei sunt invitaţi frecvent la emisiuni precum Living the Life şi Midday Connection. Articolele lor au apărut în numeroase reviste printre care Discipleship Journal, Relevant şi Pastors.com.

Back to Top

-----------------------

Căsnicia cere mai mult decât dragoste

– Jack şi Carole Mayhall

259 pagini

Căsnicia cere mai mult decât dragoste. Sună simplu şi clar. Dar de ce e nevoie mai exact? În Căsnicia cere mai mult decât dragoste, Jack şi Carole Mayhall ne prezintă o mulţime de lucruri pe care ei le consideră vitale pentru o căsnicie bună: o temelie solidă în Dumnezeu, o comunicare deschisă şi onestă, o definire clară a rolurilor şi responsabilităţilor, relaţii sexuale împlinitoare.

Diferenţa dintre o navigare lină şi un naufragiu în căsătorie constă în ceea ce fac cuplurile atunci când vremea se strică. Fiecare căsnicie are puncte tari şi puncte slabe. O căsnicie fie este dinamică, fie se deteriorează. Echipa formată din soţ şi soţie fie progresează, fie se destramă.

O căsnicie puternică se construieşte prin alegeri bune. Soţii Mayhalls le arată cititorilor cum să facă alegeri în căsnicie care să urmărească interesele celor trei părţi implicate: tu, partenerul tău de viaţă şi Dumnezeu.

JACK şi CAROLE MAYHALL lucrează cu Mişcarea Navigatorilor în Colorado Springs, Colorado. Atât Jack, cât şi Carole vorbesc frecvent la conferinţe şi seminarii din toată ţara. Cartea aceasta se bazează pe un seminar despre căsnicie pe care soţii Mayhalls l-au prezentat în întreaga lume.

Back to Top

-----------------------

Despre noi | Catalog | Evenimente |Descriere magazin | Contact |Home |