Idenity Graphic
Despre noi
Catalog
Evenimente
Descriere magazin
contact

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Şase lupte pe care trebuie să le câştige

fiecare bărbat

- BILL PERKINS

135 pagini

În Şase lupte pe care trebuie să le câştige fiecare bărbat, autorul Bill Perkins dă dovadă de multă înţelepciune cu privire la modul în care poţi să-ţi regândeşti perspectiva şi să învingi provocările vieţii. Cu o onestitate deosebită, Bill îşi povesteşte propriile lupte cu dezamăgirea, eşecul şi depresia, şi ne arată cum puţin cunoscuta istorie a „vitejilor” lui David i-a transformat viaţa.

În această carte motivatoare şi practică, vei descoperi modul în care un mic grup de inadaptaţi şi rataţi au devenit eroi de război. Bill Perkins ne arată cum l-a ajutat Dumnezeu pe el să învingă în luptele din propria lui viaţă şi să se străduiască să devină un bărbat puternic al lui Dumnezeu, având ochii îndreptaţi asupra ţintei – şi îţi arată cum poţi deveni şi tu un astfel de bărbat.

Această carte este ca un fulger care îi va energiza pe bărbaţi să lupte. Îl îndemn pe fiecare bărbat să o citească, să o recitească şi apoi să o dea unui prieten. HOWARD G. HENDRICKS, PREŞEDINTE, CENTER FOR CHRISTIAN LEADERSHIP, DALLAS THEOLOGICAL SEMINARY

În sfârşit! Un mesaj puternic care nu numai că îi provoacă pe bărbaţi să se elibereze de pasivitate spirituală, dar le şi arată cum s-o facă.

JOHN MAXWELL, FONDATOR, THE INJOY GROUP


Isteţimea, profunzimea şi povestirile pătrunzătoare ale lui Bill Perkins îl fac un vorbitor căutat de multe grupuri creştine. A condus seminarii despre afaceri şi conducere în toată ţara pentru companii cum ar fi Domino’s Pizza, Alaska Airlines şi Mc Donald’s. A apărut la posturi de radio naţionale şi la show-uri de televiziune. A vorbit la evenimente organizate de Promise Keepers şi a condus capele pentru echipele de baseball din liga întâi.

Bill a absolvit Universitatea Texas din Austin şi Dallas Theological Seminary. A slujit ca pastor mai bine de 20 de ani şi este fondatorul şi preşedintele organizaţiei Million Mighty Men.

Este autorul cărţii Awaken The Leader Within şi a best-sellerului apărut şi în limba română Ispitirea drepţilor.

Bill şi soţia lui, Cindy, locuiesc în West Linn, Oregon, şi au trei fii.


Back to Top

-----------------------

Şase reguli pe care trebuie

să le încalce fiecare bărbat

- BILL PERKINS

150 pagini

UNELE REGULI TREBUIE SĂ FIE ÎNCĂLCATE

Ce-ar fi dacă, încălcând şase reguli specifice ai putea arunca cătuşele aşteptărilor altor oameni şi ai urma o credinţă mai autentică şi mai eliberatoare? Cunoscutul autor şi vorbitor Bill Perkins are un mesaj pentru bărbaţii care au curajul de a încălca aceste reguli – aceleaşi reguli pe care le-a încălcat şi Isus.

Şase reguli pe care trebuie să le încalce fiecare bărbat te provoacă să urmezi exemplul lui Isus: Refuză să fii încătuşat de reguli care nu sunt date de Dumnezeu. Apelând la povestiri personale şi exemple din Scriptură, Bill ne arată cum sfidarea acestor reguli te va ajuta:

• Să trăieşti o viaţă curajoasă şi credibilă, eliberată de ipocrizie

• Să-ţi canalizezi energia spirituală pentru a-L cunoaşte pe Dumnezeu, nu pentru a-i impresiona pe alţii

• Să-ţi eliberezi credinţa plină de pasiune din tine

• Să devii un lider echipat pentru a purta luptele pe care le-a purtat Isus

Îţi poţi întări relaţia ta cu Dumnezeu depinzând de El – nu de reguli

concepute de oameni – pentru a te transforma în bărbatul care te-a creat El să fii.

Aşadar, mergi înainte, încalcă regulile – şi alătură-te revoluţiei harului!

Isteţimea, profunzimea şi povestirile pătrunzătoare ale lui Bill Perkins îl fac un vorbitor căutat de multe grupuri creştine. A condus seminarii despre afaceri şi conducere în toată ţara pentru companii cum ar fi Domino’s Pizza, Alaska Airlines şi Mc Donald’s. A apărut la posturi de radio naţionale şi la show-uri de televiziune. A vorbit la evenimente organizate de Promise Keepers şi a condus capele pentru echipele de baseball din liga întâi.

Bill a absolvit Universitatea Texas din Austin şi Dallas Theological Seminary. A slujit ca pastor mai bine de 20 de ani şi este fondatorul şi preşedintele organizaţiei Million Mighty Men.

Este autorul cărţii Awaken The Leader Within şi a best-sellerului apărut şi în limba română Ispitirea drepţilor.

Bill şi soţia lui, Cindy, locuiesc în West Linn, Oregon, şi au trei fii.


Back to Top

-----------------------

Aleşi de Dumnezeu

- RC SPROUL

200 pagini

Dacă Dumnezeu este cu adevărat Dumnezeu, El este suveran – peste toate lucrurile, peste toate deciziile.

Dacă Dumnezeu este cu adevărat Dumnezeu, atunci El alege cine merge în cer şi cine nu.

Predestinarea, spune autorul, nu este doar pentru calvinişti, ci este pentru toţi creştinii biblici. Predestinarea nu creează o imagine capricioasă sau duşmănoasă a lui Dumnezeu, ci zugrăveşte portretul unui Dumnezeu iubitor care asigură răscumpărarea fiinţelor umane aflate într-o stare de corupţie totală.

Există mister în căile lui Dumnezeu, dar nu există contradicţii. Rând pe rând, autorul studiază pasajele din Scriptură referitoare la predestinare şi îi combate pe opozanţi.

Noi Îl alegem pe Dumnezeu pentru că El ne-a deschis ochii să-I vedem frumuseţea.

Noi Îl iubim pentru că El ne-a iubit întâi.


Dr. R.C. Sproul, teolog, pastor şi profesor, este preşedintele bordului organizaţiei Ligonier Ministries. Dr. Sproul este profesor de teologie sistematică la Reformed Theological Seminary şi este directorul organizaţiei Prison Fellowship. Dintre cărţile lui amintim Sfinţenia lui Dumnezeu, Mâna invizibilă a lui Dumnezeu, The Mistery of the Holy Spirit şi Faith Alone.


Back to Top

----------------------

Băieţii – cum să-i creştem

- James Dobson

327 pagini

În sfârşit, sfaturi şi încurajări pline de sensibilitate pentru creşterea băieţilor – oferite de cea mai de încredere autoritate în domeniul creşterii copiilor din ţara noastră, dr. James Dobson.

Când există aşa multă confuzie cu privire la rolul bărbaţilor în societate, nu e de mirare că atât de mulţi părinţi nu mai ştiu cum să-şi crească băieţii. Societatea noastră a reuşit să denigreze masculinitatea şi, drept urmare, cei care au de suferit din această cauză sunt băieţii.

În cartea sa, Băieţii – cum să-i creştem, dr. James Dobson, abordează aceste chestiuni şi oferă sfaturi şi încurajări bazate pe fundamentul ferm al principiilor biblice.

Dr. James Dobson este fondatorul şi preşedintele organizaţiei Focus on the Family, o organizaţie media şi educaţională dedicată protejării căminului. Dr. Dobson este ascultat de peste 200 de milioane de oameni la peste 4 200 de staţii de emisie radio din întreaga lume. Este psiholog licenţiat şi deţine un doctorat în dezvoltarea copilului primit de la Universitatea California de Sud. Dr. Dobson şi soţia sa, Shirley, sunt părinţii a doi copii adulţi, o fiică şi un fiu, şi locuiesc în Colorado.

Băieţii – cum să-i creştem este o lectură obligatorie pentru părinţi, educatori, asistenţi sociali, lideri de tineret, consilieri – pentru oricine este implicat în provocatoarea misiune a transformării băieţilor în bărbaţi adevăraţi.Back to Top

----------------------

Partituri pentru dormitor

- Kevin Leman

288 pagini

Îţi doreşti o viaţă sexuală activă, împlinitoare?

Poţi să compui o simfonie sexuală frumoasă. În Partituri pentru dormitor, psihologul şi expertul în probleme de familie dr. Kevin Leman explică clar: Dacă tu şi partenerul tău lucraţi în tandem, veţi crea unele din cele mai minunate simfonii auzite vreodată!

Aveţi nevoie doar de exerciţiu... şi de o atitudine corectă, spune dr. Leman. Sexul are de-a face cu calitatea întregii voastre vieţi de dragoste, nu doar cu poziţionarea trupurilor voastre. Aşadar, de ce să nu laşi deoparte inhibiţiile şi să-i oferi partenerului tău de viaţă cel mai bun dar pe care i-l poţi oferi – un partener sexual plin de entuziasm?

Dacă doreşti să progresezi de dragul celei mai bune căsnicii pe care ţi-o poţi imagina, această carte este pentru tine. Ea îţi va provoca gândirea, te va ajuta să-ţi începi bine căsnicia sau, dacă eşti deja căsătorit, să treci de la monotonie la încântare.

Citeşte răspunsurile la cele 30 de întrebări intime pe care ai dorit întotdeauna să le pui!


Dr. Kevin Leman, psiholog cunoscut la nivel internaţional, autor care a câştigat mai multe premii, personalitate cunoscută la radio şi televiziune şi vorbitor apreciat, şi-a învăţat ascultătorii din lumea întreagă şi i-a amuzat cu umorul şi cu psihologia lui practică.

A fost invitat la numeroase programe de radio şi televiziune, inclusiv la The View, Today, Oprah, The Early Show, Live with Regis and Kelly, Focus on the Family şi LIFE Today. Dr. Leman şi soţia lui, Sande, locuiesc în Tucson, Arizona, şi au cinci copii.

Din cărţile lui devenite bestsellere amintim: The Birth Order Book, Have a New Kid by Friday şi Şapte lucruri pe care el nu ţi le va spune niciodată.


Back to Top

----------------------

Aliaţi intimi

- Allender & Longman

375 pagini

CARE SUNT SCOPURILE LUI DUMNEZEU PENTRU CĂSNICIA TA?

DR. DAN B. ALLENDER a absolvit Westminster Theological Seminary şi are un doctorat în psihologia consilierii de la Michigan State University. Allender ţine seminarii despre recuperarea după abuz sexual şi instruieşte consilieri. Este autorul cărţii The Hounded Heart şi coautor, alături de Tremper Longman III, al cărţilor Bold Love şi Cry of the Soul. Dr. Allender şi soţia lui, Rebecca, trăiesc în Littleton, Colorado, împreună cu cei trei copii ai lor.


Dr. Tremper Longman III a absolvit Westminster Theological Seminary şi are un doctorat de la Yale University. Profesor de Vechiul Testament la Westminster, Longman este autorul cărţilor How to Read the Psalms, Literary Approaches to Biblical Interpretation, Introduction to the Old Testament, şi coautor, alături de Dan Allender, al cărţilor Bold Love şi Cry of the Soul. Dr. Tremper şi soţia lui, Alice, trăiesc aproape de Philadelphia, Pennsylvania, împreună cu cei trei fii ai lor.

„În mijlocul confuziei şi al vocilor care discută despre căsnicie, această carte reprezintă un punct de referinţă.”

Dr. James I. Packer

autorul cărţii Cunoaşterea lui Dumnezeu

„Aliaţi intimi ne prezintă căsnicia aşa cum a intenţionat-o Dumnezeu să fie – o anticipare a realităţilor cereşti. Această carte se adresează soţilor şi soţiilor care doresc să devină adevăraţi tovarăşi de suflet.”

Dr. Les şi dr. Leslie Parrott

autorii cărţii Saving Your Marriage Before It Starts

„Biblică, relevantă, realistă, sensibilă, practică, încurajatoare ... o analiză proaspătă a căsniciei aşa cum a intenţionat-o Dumnezeu să fie şi aşa cum poate fi, chiar în aceste vremuri de schimbare şi nesiguranţă.”

Dr. Gary R. Collins

autorul cărţii Family Shock

----------------------


Back to Top

Tânjirea după afecţiune

- Randy Carlson

287 pagini

„Locuim în aceeaşi casă, ne creştem aceiaşi copii, cheltuim aceiaşi bani, dar pur şi simplu nu există o legătură profundă între noi. Nici măcar nu ne cunoaştem unul pe altul. Mă simt atât de singură.”

Vă sună familiar? Pentru mulţi oameni, căsnicia nu este relaţia intimă şi împlinitoare pe care şi-au imaginat-o. Randy Carlson, terapeut şi gazdă a unei emisiuni radio, compară o căsnicie bună cu masa îmbelşugată a unui mare banchet. Dar când nu reuşiţi să vă conectaţi în calitate de cuplu, masa este goală – voi tânjiţi după afecţiune.

Dacă tânjeşti după o relaţie mai împlinitoare cu partenerul tău, există speranţă. Căsnicia ta îşi poate reînnoi tandreţea, apropierea intimă şi pasiunea intensă.

În Tânjirea după afecţiune vei găsi ajutor practic şi încurajare pentru a-ţi întări legătura cu partenerul în toate aspectele relaţiei voastre. Dacă vei urma aceste sfaturi, vei descoperi că masa va fi plină de o mulţime de binecuvântări pe care Dumnezeu le-a pregătit doar pentru tine.

„O componentă esenţială a unei căsnicii reuşite este capacitatea celor doi de a primi şi a oferi afecţiune. Dr. Randy Carlson le arată cuplurilor de ce este importantă afecţiunea şi cum pot învinge numeroasele obstacole întâlnite în efortul lor de a deveni una în căsnicie.”

Dr. Kevin Leman, autorul cărţii Partituri pentru dormitor

DR. RANDY CARLSON, terapeut de familie şi consilier profesionist, este directorul executiv al organizaţiei Family Life Communications, o reţea radio naţională dedicată îmbunătăţirii căsniciilor şi a relaţiilor de familie. El găzduieşte emisiunea Parent Talk OnCall... cu dr. Randy Carlson, care este transmisă zilnic la peste 100 de staţii radio. A scris Father Memories, The Cain and Abel Syndrome şi bestsellerul Unlocking the Secrets of Your Childhood Memories (împreună cu dr. Kevin Leman). Dr. Carlson locuieşte în Tucson, Arizona, împreună cu soţia lui, Donna şi sunt părinţii a trei copii adulţi.

---------------------


Back to Top

Sprijinitorul semenilor

- Gary Collins

230 pagini

Sprijinitorul semenilor este cartea care a ajutat mii de oameni:

• să devină mai sensibili faţă de sentimentele altora;

• să înveţe cum să se ocupe de „persoanele problemă”;

• să înveţe cum să folosească principii similare celor utilizate de profesionişti în sprijinirea semenilor;

• să ştie când şi spre cine să-i îndrume pe semeni.

S-ar putea să întrebi: „Dacă prima ediţie a fost atât de bună, de ce a avut nevoie de revizuire? Dacă un lucru nu e stricat, de ce să-l repari?”

Autorul răspunde: „De la apariţia primei ediţii, s-au produs multe schimbări – schimbări în tehnicile de consiliere, în abordările echipării, în descoperirile din domeniul cercetării şi în tipurile de probleme explorate. Mai dramatice, probabil, au fost schimbările atitudinilor faţă de consiliere... Unul din scopurile iniţiale ale acestei cărţi nu mai este de actualitate: nu mai există nevoia de a-i convinge pe credincioşi că ar trebui să-i sprijinim pe semeni. Majoritatea sunt deja convinşi de acest lucru.”

DR. GARY R. COLLINS este preşedintele Asociaţiei Americane a Consilierilor Creştini şi editor al publicaţiei Christian Counseling Today. Psiholog clinic, Collins a fost profesor de psihologie la Trinity Evangelical Divinity School timp de 20 de ani şi a scris peste 40 de cărţi. Collins şi soţia lui, Julie, sunt părinţii a două fete adulte.


Back to Top

----------------------

Măreţia creştinismului

- Dinesh D‘Souza

352 pagini

Este creştinismul demodat?

Poate o persoană inteligentă să mai creadă în Biblie?

A demonstrat ştiinţa netemeinicia creştinismului?

Dinesh D’Souza analizează cu obiectivitate argumentele şi retorica din dezbaterea actuală ateistă cu privire la Dumnezeu şi creştinism. Înfruntând argumentele ateilor în condiţiile impuse de ei, el demonstrează că credinţa religioasă este compatibilă cu raţiunea şi ştiinţa. Rezultatul este o carte care provoacă presupunerile oamenilor despre creştinism şi afirmă că într-adevăr creştinismul este măreţ.

APRECIERI PENTRU MĂREŢIA CREŞTINISMULUI

„Dinesh D’Souza se afirmă ca unul din cei mai mari apologeţi... A scris o carte pe care atât G. K. Chesterton cât şi C. S. Lewis ar aprecia-o şi poate chiar Billy Graham şi Papa Benedict al XVI-lea ar putea fi de acord că este o capodoperă a scrierilor apologetice moderne menită a stabili un standard pentru anii care urmează.”

American Spectator

„Răspunzând epidemiei actuale de manifeste ateiste, Dinesh D’Souza aplică sufletului tulburat tocmai balsamul corect... Dacă cauţi adevărul despre Dumnezeu, univers şi semnificaţia vieţii, această carte este un punct de pornire minunat.”

— Francis Collins, autorul cărţii The Language of God

„Dinesh a făcut o treabă genială în a expune denaturările şi contradicţiile ateismului şi în a prezenta un contraargument puternic al concepţiei creştine despre lume şi viaţă. Recomand cu multă căldură această carte.”

— Ravi Zacharias, vorbitor şi gazdă a emisiunii Just Thinking

Dinesh D’Souza, fost analist politic la Casa Albă, este autorul a cinci bestsellere New York Times printre care Illiberal Education şi What’s So Great About America. Articolele lui au apărut în reviste şi ziare importante precum New York Times, Wall Street Journal, Altantic Monthly, Vanity Fair şi National Review. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi site-ul www.dineshdsouza.com


Back to Top

----------------------

RADICAL

- David Platt

223 pagini

CE VALOARE ARE ISUS PENTRU TINE?

Este uşor pentru creştini să uite ce le-a spus Isus ucenicilor Lui despre cum să trăiască şi ce stil de viaţă să adopte. El a spus că ei îşi vor abandona siguranţa, banii, confortul, chiar familia pentru a-L urma pe El.

Vor renunţa la tot pentru Evanghelie. Îşi vor lua crucea zilnic...

DAR ŞTII PE CINEVA CARE TRĂIEŞTE ÎN FELUL ACESTA? ŞTII?

În Radical, David Platt te provoacă să analizezi cu o inimă deschisă modul în care am manipulat Evanghelia pentru a se potrivi preferinţelor noastre culturale. El ne arată ce a spus Isus de fapt despre a fi ucenicul Lui – apoi te invită să crezi şi să asculţi ceea ce ai auzit. Îţi relatează povestirea dramatică a ceea ce se întâmplă atunci când o biserică „de succes” dintr-o suburbie decide să ia în serios Evanghelia propovăduită de Isus. În final, el te îndeamnă să participi la Experimentul radical – o călătorie de un an în ucenicia autentică care îţi va transforma modul în care trăieşti într-o lume care are nevoie disperată de Vestea Bună pe care a adus-o Isus.

DAVID PLATT este pastorul Bisericii Brook Hills, o congregaţie de 4000 de membri din Birmingham, Alabama. Considerat de mulţi oameni un vorbitor de excepţie, David a călătorit peste tot în lume. El are două masterate şi un doctorat primit de la New Orleans Baptist Theological Seminary. David şi soţia lui, Heather, locuiesc împreună cu familia lor în Birmingham.


Back to Top

----------------------

MENTORUL

- TONY DUNGY

247 pagini

„Singura ta responsabilitate este să-ţi ajuţi echipa să devină mai bună.”

Această idee a avut un impact imens asupra lui Tony Dungy şi l-a determinat să-şi dezvolte un stil de conducere eficient foarte admirat de jucători şi antrenori. Acum, după ce echipa lui a câştigat campionatul, el îşi prezintă filozofia stilului său unic de conducere. În Mentorul, el dezvăluie secretele succesului său şi îţi arată cum poţi aplica aceeaşi abordare în practic orice domeniu din viaţa ta. Tony te va învăţa cum să iei darurile şi abilităţile tale unice şi să le foloseşti pentru a-i ajuta pe alţii să crească. În acest proces, vei învăţa:

• Ce înseamnă să fii mentor

• Modul în care mentorarea poate conduce la succesul personal

• Cele şapte secrete ale mentorării – şi de ce sunt ele atât de eficiente

• De ce mentorii reuşesc să scoată ce e mai bun din oameni

• Cum să oferi încă o şansă oamenilor după ce au făcut greşeli şi cum să-ţi disciplinezi echipa

• Secretul pentru a-i determina pe oameni să te urmeze şi să dea tot ceea ce pot pentru tine fără a apela la tactici de intimidare

Tony Dungy a învăţat tot timpul de la alţii în drumul lui spre succes în calitate de fiu, jucător de fotbal, antrenor şi analist nominalizat pentru premiul Emmy. Acum poţi învăţa cum să ai succes cu echipa ta, în familia ta sau în organizaţia ta în timp ce îţi trăieşti valorile – devenind un mentor.


Back to Top

----------------------

FETELE - CUM SĂ LE CREŞTEM

- JAMES DOBSON

352 pagini

În Fetele – cum să le creştem, dr. James Dobson, mult apreciatul expert în creşterea copiilor, ne prezintă foarte aşteptata lui carte ce însoţeşte bestsellerul Băieţii – cum să-i creştem. Bazată pe cele mai recente studii şi scrisă în stilul inconfundabil şi practic al dr. Dobson, Fetele – cum să le creştem vă va ajuta să faceţi faţă provocărilor de a vă creşte fiicele pentru a deveni femei puternice, sănătoase şi încrezătoare care vor excela în viaţă.

Dr. James Dobson este fondatorul şi preşedintele organizaţiei Focus on the Family, o organizaţie media şi educaţională dedicată protejării căminului. Dr. Dobson este ascultat de peste 200 de milioane de oameni din peste 160 de ţări. Este psiholog licenţiat şi deţine un doctorat în dezvoltarea copilului primit de la Universitatea California de Sud. Autor a peste 30 de cărţi, inclusiv recentul lui bestseller, Băieţii – cum să-i creştem, a fost implicat în mai multe proiecte guvernamentale legate de familie. Dr. Dobson şi soţia sa, Shirley, sunt părinţii a doi copii adulţi, Danae şi Ryan, şi locuiesc în Colorado.


Back to Top

----------------------

CHEMAREA LUI ISUS

- SARAH YOUNG

396 pagini

După mai mulţi ani în care şi-a făcut propriile însemnări în jurnalul ei de rugăciune, misionara Sarah Young a luat hotărârea să acorde mai multă atenţie glasului Mântuitorului şi a început „să asculte” ceea ce îi spunea El. Cu stiloul în mână, a pornit astfel într-o călătorie care a schimbat-o pentru totdeauna – pe ea şi pe mulţi alţii din întreaga lume.

În aceste pagini impresionante se regăsesc cuvinte şi versete din Scriptură pe care Isus le-a pus cu drag în inima ei, cuvinte de reîncredinţare, mângâiere şi speranţă. Acestea au făcut-o să fie mereu conştientă de prezenţa Lui şi i-au îngăduit să se bucure de Pacea Sa.

Isus te cheamă şi pe tine în acelaşi fel. Poate că, asemenea autoarei, şi tu ai nevoie să simţi mai intens că El este alături de tine. Sau poate că te-ai îndepărtat de El mai mult decât ţi-ai imaginat vreodată. În această carte vei găsi devoţiunile zilnice din jurnalele lui Young, devoţiuni care te pot aduce mai aproape de Cristos şi pot schimba timpul petrecut cu El din monolog în dialog.

Fiecare zi este scrisă ca şi cum ţi-ar vorbi Însuşi Isus. Pentru că El îţi vorbeşte. Tu Îi auzi chemarea?

SARAH YOUNG a scris mai multe cărţi devoţionale care îi ajută pe numeroşi oameni – bărbaţi şi femei – să fie tot mai aproape de Cristos. Autoarea deţine o diplomă în filozofie de la Wellesley şi alte două în psihologie şi consiliere de la Tufts, Georgia şi Covenant Seminary. Împreună cu soţul ei, a călătorit mult, consiliind şi plantând biserici în Japonia şi Australia. În prezent, cei doi slujesc japonezilor care locuiesc în Perth, Australia.


Back to Top

---------------------

ADIO, NESIGURANŢĂ

- BETH MOORE

287 pagini

Această carte ţi-a atras atenţia pentru că ai văzut cuvântul nesiguranţă...

...şi toate nesiguranţele tale ascunse au ieşit la suprafaţă. Ştii că eşti nesigură. Aşa că, fie te-ai grăbit să întinzi mâna după carte, fără să-ţi pese cine te-a văzut, fie te-ai plimbat tacticoasă prin preajmă sperând că nu te va vedea nimeni când o vei lua. Ştii că ai nevoie de ajutor.

(Nu eşti singură.)

Poate că în cele mai multe domenii din viaţă te descurci bine... dar există acele nesiguranţe de care te-ai putea ocupa. Lucrurile s-ar putea îmbunătăţi. Te întrebi: Oare pot spune cu adevărat „Adio” nesiguranţelor mele?

(Da, poţi.)

Sau poate că eşti doar curioasă. Te întrebi cum de atât de multe femei se luptă cu nesiguranţa. Şi, oare Beth Moore chiar s-a luptat nu nesiguranţa?

(Da, s-a luptat.)

Oricine ai fi, această carte este pentru tine, pentru că tu ai puterea de a învinge nesiguranţa.


Back to Top

--------------------

CEL CE RIDICĂ RUŞINEA

- MARILYN HONTZ

221 pagini

Nu îndeajuns de bună...

Aşa te vezi tu? Poate tinzi să te desconsideri permanent sau faci eforturi mari încercând să te ridici la înălţimea aşteptărilor celorlalţi. Poate eşti sigură că oamenii nu te vor plăcea dacă vor afla cum eşti în realitate. S-ar putea chiar să te lupţi cu o tulburare de alimentaţie ori cu alte dependenţe sau poate că ai suferit un abuz.

Marilyn Hontz cunoaşte mult prea bine aceste sentimente. Deşi a avut parte de multe succese, o serie de pierderi devastatoare pe care le-a suferit devreme în viaţă au făcut-o să se simtă nesigură şi inadecvată. În Cel ce ridică ruşinea, Marilyn ne povesteşte cum a fost eliberată de ruşine şi cum şi-a învins obiceiurile distructive care implicau amărăciune şi negativism. Această carte emoţionantă, dar plină de forţă, te va ajuta să te eliberezi de ruşinea nesănătoasă care îţi blochează înaintarea şi să accepţi adevărul lui Dumnezeu cu privire la tine însăţi.

MARILYN HONTZ este autoarea cărţii În aşteptarea vocii lui Dumnezeu. Este o vorbitoare apreciată şi a fost invitată la emisiunea de radio Focus on the Family. Marilyn slujeşte în Central Wesleyan Church din Holland, Michigan, unde soţul ei, Paul, este pastor. Ea şi Paul au cinci copii.Back to Top

--------------------

CURAJOŞI

- RANDY ALCORN

371 pagini

Ca ofiţeri de poliţie care aplică legea, Adam Mitchell, Nathan Hayes şi partenerii lor se expun de bunăvoie celor mai dificile situaţii. Dar, la sfârşitul zilei, ei se confruntă cu o provocare căreia niciunul dintre ei nu este pregătit să-i facă faţă: aceea de a fi tată. Deşi la slujbă se străduiesc întruna să-şi îndeplinească cât mai bine sarcinile, ca taţi eşuează lamentabil şi ajung să se mulţumească cu mediocritatea. Curând ajung însă la înţelegerea faptului că în aspiraţiile lor au pierdut din vedere esenţialul.

Ei ştiu că Dumnezeu doreşte să întoarcă inimile taţilor spre copii, dar observă cum copiii lor încep să se îndepărteze tot mai mult de ei. Vor reuşi ei oare să găsească o modalitate de a-i sluji şi a-i proteja pe cei care le sunt cei mai dragi?

Când tragedia le loveşte căminul, aceşti bărbaţi ajung să se lupte cu speranţele, temerile, credinţa şi sarcina de a fi părinte. Oare o criză majoră îi va putea ajuta pe aceşti taţi să se apropie de Dumnezeu... şi de copiii lor?

Randy Alcorn, autor a mai multor cărţi devenite bestselleruri, transpune drama captivantă a scenariului scris de Alex şi Stephen Kendrick în paginile acestui roman care include intrigi secundare, personaje şi istorii ale personajelor care nu se găsesc în film.


Back to Top

--------------------

Chemarea vieţii tale

- MATTHEW BARNETT

230 pagini

AI FOST CREAT PENTRU CEVA MINUNAT...

...Şi e timpul să descoperi despre ce e vorba!

MATTHEW BARNETT, fiul pastorului Tommy Barnett, şi-a descoperit chemarea când a renunţat la visurile sale şi a început să descopere visul lui Dumnezeu pentru viaţa sa. Simţind că Dumnezeu îl cheamă să-i slujească pe cei săraci şi neputincioşi din Los Angeles, Matthew a fondat Dream Center, un far al speranţei pentru familii fără locuinţă, dependenţi de droguri, femei şi copii abuzaţi, victime ale traficului de fiinţe umane, adolescenţi fugiţi de acasă şi multe alte persoane ale căror vieţi au fost zdrobite.

Relatând fragmente din propria sa viaţă, precum şi din alte vieţi care au fost transformate, Matthew Barnett le arată calea tuturor celor ce doresc să se asigure că Dumnezeu i-a creat pentru o cauză măreaţă şi susţine că El le poate folosi experienţele de viaţă, chiar pe cele mai traumatice, pentru a o împlini. În acest proces, el împărtăşeşte principii utile pentru:

• a-ţi descoperi chemarea pentru care ai fost creat;

• a te pregăti pentru chemarea ta;

• a-ţi folosi toate experienţele de viaţă pentru a progresa în împlinirea chemării tale;

• a crede din nou în chemarea ta după ce ai avut parte de un eşec sau ai ajuns epuizat;

• a experimenta răsplăţile unei chemări măreţe.

Dacă doreşti să-ţi descoperi chemarea unică, lasă-l pe Matthew Barnett să te îndrume printr-un proces care ar putea transforma atât viaţa ta, cât şi a multora din jurul tău.


Back to Top

--------------------

40 de zile pentru o viaţă plină de bucurie

- TOMMY NEWBERRY

286 pagini

AŞA CUM UN CORP SĂNĂTOS produce energie, o minte sănătoasă produce bucurie. Aceasta nu este o întâmplare. Dacă vrei să experimentezi o sănătate vibrantă şi să ai energie din belşug, trebuie să consumi anumite mâncăruri şi să te înfrânezi de la altele. La fel, dacă doreşti să ai parte de o bucurie abundentă, trebuie să-ţi schimbi dieta mentală. Simplu spus, trebuie să-ţi selectezi gândurile. Şi, cu ajutorul lui Dumnezeu, o poţi face.

Această carte nu discută despre cum gândesc cei mai mulţi oameni, ci despre CUM gândesc foarte puţini!

Bazându-se pe mesajul bestesellerului Principiul 4:8, 40 de zile pentru o viaţă plină de bucurie este o colecţie de lecturi motivaţionale zilnice, de întrebări provocatoare şi de exerciţii practice menite să te ajute să gândeşti, să vorbeşti şi să te comporţi într-un mod care-ţi va aduce bucurie din belşug şi te va echipa să faci faţă chiar şi celor mai grele perioade şi celor mai dificili oameni.

Poţi avea această viaţă fericită, fără stres, pe care ţi-ai dorit-o dintotdeauna în doar 40 de zile – aşa că începe acum!

E timpul să descoperi secretul unei vieţi pline de bucurie!

Tommy Newberry este fondatorul şi mentorul principal al Clubului 1%, o organizaţie dedicată acordării de asistenţă oamenilor de afaceri şi familiilor lor în vederea maximizării potenţialului în toate domeniile vieţii. Este autorul mai multor cărţi, printre care bestsellerul New York Times Principiul 4:8 şi motivaţionalul clasic Succesul nu este o întâmplare, ambele fiind traduse în mai multe limbi. Tommy locuieşte în Atlanta împreună cu soţia sa, Kristin, şi cu cei trei băieţi ai lor.


Back to Top

--------------------

Descătuşează-te!

- Perry Noble

207 pagini

„Dacă te-ai săturat să faci lucrurile pe jumătate şi eşti gata să experimentezi puterea lui Dumnezeu într-un mod nou, atunci eşti pregătit pentru Descătuşează-te!

CRAIG GROESCHEL, pastor, LIFECHURCH.TV

Eşti pregătit să experimentezi ceva cu adevărat extraordinar? Optează pentru o viaţă DESCĂTUŞATĂ!

Isus ne-a promis o viaţă din belşug, dar, dacă suntem sinceri, majoritatea dintre noi avem senzaţia că am ratat-o.

Fiecare dintre noi – inclusiv tu – a fost creat cu un scop şi potrivit unui plan care depăşeşte orice imaginaţie. Totuşi, din diverse motive, ne umplem zilele cu „normalitate”, mulţumire de sine şi predictibilitate.

În Descătuşează-te! Perry Noble ne provoacă să ne agăţăm de promisiunea lui Dumnezeu cu privire la o viaţă îmbelşugată. Folosindu-se de povestirea biblică a lui David, el ne prezintă obstacolele majore care adesea ne blochează şi ne ţin prinşi în capcanele lucrurilor lumeşti.

Descoperă ce te împiedică să-ţi trăieşti viaţa pe care ai visat-o dintotdeauna! Fii gata să accepţi planul lui Dumnezeu şi să-I experimentezi puterea în timp ce trăieşti o viaţă descătuşată!


Perry Noble este fondatorul şi pastorul Bisericii NewSpring din Anderson, Carolina de Sud. Deşi biserica are o vechime de doar 12 ani, serviciile din timpul weekendului de la cele şapte campusuri din Carolina de Sud sunt frecventate de peste 18 000 oameni. Pe lângă faptul că dă învăţătură în Biserică, Perry este şi un vorbitor cunoscut la nivel naţional care călătoreşte în toată ţara pentru a vorbi la conferinţe şi la alte evenimente în faţa unui auditoriu format din mii de oameni. Perry şi soţia lui, Lucretia, au o fiică, Charisse.


Back to Top

--------------------

Aer proaspăt

- Chris Hodges

230 pagini

AERUL PROASPĂT E PE PUNCTUL DE A-ŢI PĂTRUNDE ÎN VIAŢĂ.

Această carte influentă a lui Chris Hodges îţi va trezi spiritul şi îţi va arăta cum să te hrăneşti din resursele lui Dumnezeu aşa cum n-ai mai făcut niciodată înainte. Ia o gură de aer proaspăt... şi experimentează ce înseamnă să trăieşti zilnic o viaţă eliberată.

Cartea lui Chris Hodges Aer proaspăt prezintă modul în care poţi trăi o înviorare în viata ta şi în relaţia cu Dumnezeu, înviorare pe care poate că n-ai fi crezut-o posibilă. În loc de a le spune cum să procedeze sau a le oferi o listă de soluţii rapide, autorul îşi conduce cititorii printr-o călătorie spirituală a transformării din interior spre exterior. Experienţele personale şi anecdotele pline de umor ale lui Chris fac din această carte o lectură atrăgătoare. O recomand cu căldură!

John C. Maxwell

expert în conducere, autor şi vorbitor

Îndrăgesc această carte! Aer proaspăt te va ajuta să scapi de chinul unei vieţi trăite după reguli goale şi de tânjirea după deşertăciunea succesului. Cu autenticitate şi claritate, Chris ne îndreaptă atenţia spre Cel care ne înviorează viaţa: Isus.

Judah Smith

pastor, The City Church

Chris Hodges este pastorul Bisericii Highlands din Birmingham, Alabama. Sunt conducerea lui, Biserica Highlands a crescut şi a devenit una dintre cele mai mari biserici din Statele Unite, oferind mai multe servicii în fiecare weekend în diferite locaţii. În 2008 revista Outreach a desemnat Biserica Highlands drept biserica cu cea mai mare rată de creştere din America.

Chris are pasiunea profundă de a forma lideri şi de a planta biserici. A fost unul dintre fondatorii organizaţiei Association of Related Churches (ARC), care a plantat sute de biserici pe tot cuprinsul Statelor Unite şi slujeşte în Comitetul director al fundaţiei EQUIP, o lucrare nonprofit fondată de John Maxwell. Chris şi soţia lui, Tammy, au cinci copii. Aer proaspăt este prima lui carte.

.

Back to Top

--------------------

Veniţi după Mine

- David Platt

230 pagini

CE A VRUT SĂ SPUNĂ ISUS CÂND A ZIS: „VENIŢI DUPĂ MINE”?

E posibil ca oamenii să susţină că cred în Isus, dar să nu fie născuţi cu adevărat din nou? E posibil ca oamenii să afirme că L-au acceptat pe Isus în inima lor, totuşi să nu fie de fapt creştini?

Nu doar că e posibil, dar conform pastorului David Platt, e foarte probabil să fie aşa. Autorul bestsellerului Radical este convins că mulţi oameni din bisericile noastre sunt induşi în eroare cu privire la ce înseamnă să fii urmaş al lui Cristos. Cultura occidentală a secat vitalitatea creştinismului şi a înlocuit-o cu o versiune diluată a Evangheliei, care este atât de acceptabilă încât nici nu mai este reală.

„Veniţi după Mine”, ne cheamă Isus.

Aceste cuvinte simple pot schimba totul. Nu vei mai fi plictisit niciodată. Întotdeauna vei avea un scop. Nu-ţi va mai lipsi niciodată bucuria. Dar te va costa. Această chemare nu te invită să spui o rugăciune, ci te invită să-ţi pierzi viaţa.

O CHEMARE LA A MURI. O CHEMARE LA A TRĂI. AI RĂSPUNS ACESTEI CHEMĂRI?

David Platt este pastorul Bisericii Brook Hills din Birmingham, Alabama. Ca autor al bestsellerului New York Times Radical: Cum să-ţi recuperezi credinţa de influenţa visului american, David a călătorit în întreaga lume, învăţând din Biblie şi instruind liderii bisericilor. Deţine două masterate şi un doctorat primit de la New Orleans Baptist Theological Seminary. David şi soţia lui, Heather, locuiesc împreună cu familia lor în Birmingham.


Back to Top


------------------

Dorinţa inimii tale

- Sheri Rose Shepherd

216 pagini

Sheri Rose Shepherd, consacrată autoare a mai multor cărţi devenite bestselleruri şi mentor spiritual, ne împărtăşeşte cu transparenţă totală câteva adevăruri despre cum să-ţi împlineşti dorinţa inimii în materie de dragoste.

ACEASTĂ CARTE ESTE SCRISĂ:

• Pentru femeia căsătorită care doreşte mai mult de la căsnicia ei;

• Pentru femeia necăsătorită care doreşte să fie iubită de un bărbat evlavios;

• Pentru femeia divorţată care doreşte şi merită o a doua şansă de
a-şi regăsi dragostea.

Sfaturile practice pe care le oferă Sheri Rose sunt pline de speranţă, umor şi putere tămăduitoare, fiind presărate şi exemplificate cu poveşti de dragoste adevărate. Atât cei 20 de ani petrecuţi în lucrarea cu femeile, cât şi propriile ei lupte maritale au pregătit-o pentru a te putea conduce într-o călătorie a credinţei în care să-ţi descoperi dorinţa inimii şi să trăieşti mai apoi într-o perspectivă a eternităţii!


Back to Top

____________

De ce ţi-e teamă

- David Jeremiah

271 pagini

ÎŢI POŢI ÎNVINGE TEAMA!

Fiecare dintre noi ne confruntăm cu cel puţin o teamă. Unii ne temem de eşec, alţii de succes; unii de singurătate, alţii de mulţimi de oameni; unii de moarte, iar alţii de viaţă. Lista este nesfârşită. Frica îi bântuie atât pe cei slabi, cât şi pe cei puternici; atât pe cei tineri, cât şi pe cei vârstnici; atât pe cei bogaţi, cât şi pe cei săraci. În faţa fricii devenim cu toţii egali.

Unele temeri – faptul că auzi un zgomot neaşteptat în toiul nopţii sau că intri într-o curbă foarte periculoasă – ne atacă doar pe moment. Altele însă, o boală terminală, sentimentul respingerii de cineva drag sau ideea a muri singur, ne pot obseda întreaga viaţă, şi-şi fac loc în mintea noastră distrugându-ne sentimentul de siguranţă – pentru ca mai apoi să ne preia pe deplin controlul asupra vieţii.

Ei bine, nu te teme!

Există speranţă! În cartea De ce ţi-e teamă? dr. David Jeremiah identifică şi ne explică ce se află în miezul a nouă dintre cele mai mari temeri ale noastre, iar apoi ne propune un plan biblic pentru a învinge fiecare dintre aceste temeri. În final, autorul aduce în prim plan o teamă deosebită de toate celelalte, una care ar trebui să fie parte a vieţii noastre zilnice: teama de Dumnezeu.


Back to Top


-------------------

Cel mai mare Dar

- Ann Voskamp

230 pagini

Mii de cititori s-au îndrăgostit deja de O mie de daruri, cartea Annei Voskamp. Cu ocazia acestui Crăciun, Ann te invită să celebrezi, prin intermediul nemuritoarei tradiţii de Advent a arborelui genealogic al lui Isai, descendenţa şi măreţia celui mai mare Dar pe care Dumnezeu îl are pentru noi – Fiul Său, Isus Cristos.

Începând cu Isai, tatăl lui David, Cel mai mare Dar urmăreşte modul în care s-a scurs istoria omenirii de la Adam la Mesia. Fiecare lectură devoţională include un pasaj de lecturat, o rugăciune şi un moment de reflecţie, prin care eşti condus, zi de zi, spre măreaţa promisiune a venirii lui Cristos.

Cel mai mare Dar se doreşte a fi o piatră de aducere aminte, o mărturie a faptului că doar Cristos este Cel care poate da sens Crăciunului. Cartea este o comoară care învinge implacabilitatea timpului şi la care familia ta se va bucura să revină an de an în timp ce sărbătoreşte venirea Mântuitorului nostru, Isus Cristos.

Ann Voskamp este soţia unui fermier, o mamă care se ocupă de educaţia la domiciliu a şase copii exuberanţi şi autoarea cărţii O mie de daruri: îndrăzneşte să trăieşti din plin acolo unde te afli, devenită bestseller New York Times. Plasată de Christianity Today în topul celor mai importante 50 de femei care au avut un impact major în modelarea culturii şi a bisericii din zilele noastre, Ann scrie pentru DaySpring, vorbeşte la conferinţele organizate de Women of Faith şi pledează pentru copiii în nevoi prin intermediul organizaţiei Compassion International. Blogul ei este un izvor de viaţă pentru sufletul obosit şi însetat care caută harul tainic al Dătătorului: www.aholyexperience.com.

--------------------

Back to Top

-------------------

Copleşit

- Perry Noble

255 pagini

EŞTI STRESAT? TE SIMŢI COPLEŞIT?

IATĂ O VESTE BUNĂ: NU EŞTI SINGUR!

Nimeni n-a zis vreodată că viaţa va fi uşoară. Prins în lupte financiare, conflicte maritale, probleme de sănătate şi obişnuitele probleme cotidiene, e uşor să te simţi apăsat şi captiv în cursa circumstanţelor din viaţa ta. În perioade ca acestea, este tentant să te dai bătut şi să renunţi la luptă.

Ei bine, n-o face!

Perry Noble a experimentat el însuşi ce înseamnă să stai pe marginea abisului. În cartea aceasta îţi împărtăşeşte câteva secrete pentru a rupe o dată pentru totdeauna lanţurile anxietăţii şi ale disperării. Pornind de la premisa că totul se schimbă atunci când ne mutăm concentrarea dinspre circumstanţele noastre spre Cristos, Perry le prezintă cititorilor un plan radical pentru învingerea stresului, îngrijorării, depresiei şi anxietăţii, astfel încât să putem fi liberi să experimentăm viaţa din abundenţă şi plină de bucurie pentru care am fost creaţi.

Dumnezeu ştie că eşti frustrat. Ştie că eşti obosit. Îţi cunoaşte frământările. Însă El ştie şi cum vor decurge lucrurile în viitor. El este mai mare ca orice problemă cu care te confrunţi tu... aşa că nu renunţa la Dumnezeu. La urma urmei, El nu a renunţat niciodată la tine!

Perry Noble este fondatorul şi pastorul Bisericii NewSpring din Anderson, Carolina de Sud. Deşi biserica are o vechime de doar 12 ani, serviciile din timpul weekendului de la cele şapte campusuri din Carolina de Sud sunt frecventate de peste 18 000 oameni. Pe lângă faptul că dă învăţătură în Biserică, Perry este şi un vorbitor cunoscut la nivel naţional care călătoreşte în toată ţara pentru a vorbi la conferinţe şi la alte evenimente în faţa unui auditoriu format din mii de oameni. Perry şi soţia lui, Lucretia, au o fiică, Charisse.

----------------------------------

Back to Top

---------------------------------

Cutia cu rugăciuni

- Lisa Wingate

311 pagini

Iola Anne Pole, o veche localnică a insulei Hateras moare singură în patul ei la vârsta de 91 de ani. Tandi Jo Reese, o tânără mamă a doi copii, chiriaşă într-una dintre căsuţele Iolei, se găseşte în postura de a face curăţenie în dezordonata casa victoriană a bătrânei.

În disperarea ei de a lăsa în urmă un trecut haotic şi ameninţător, Tandi nu se aşteaptă să găsească acolo ceva mai mult decât o ascunzătoare temporară. Totul se schimbă însă din momentul în care descoperă cele 81 de cutii cu rugăciuni, ce tăinuiesc în ele povestea vieţii Iolei, din anii tinereţii până în ultimele ei zile. E istoria unei vieţi încondeiate pe diverse bucăţi de hârtie. Sunt frânturi de speranţe şi năzuinţe, frământări şi gânduri, ce creionează treptat portretul unei femei simple, dar şi complexe, care trece prin anotimpurile unei vieţi furtunoase, presărate cu lecţii de credinţă, reflecţii asupra dragostei şi o ultimă lecţie care are puterea de a schimba totul.

Aprecieri la adresa romanului Cutia cu rugăciuni

Cutia cu rugăciuni este o carte fascinantă care depăşeşte orice aşteptare şi posibil efect tămăduitor, captând în întregime inima cititorului.” - KAREN WHITE, autoarea cărţii The Time Between, devenită bestseller New York Times

Cutia cu rugăciuni este o povestire frumoasă şi fascinantă despre apele blânde ale harului.” - GLENN DROMGOOLE, ziarist, Abilene Reporter-News şi Texas Reads

--------------------

Back to Top

____________

O căsnicie neobişnuită

- Tony şi Lauren Dungy

246 pagini

ITony şi Lauren Dungy au împărtăşit momente extraordinare, dar şi clipe de mare deznădejde. S-au îndrăgostit unul de altul, şi-au constituit împreună o familie şi au scris istoria sportului atunci când Tony a devenit primul antrenor afro-american care a câştigat un campionat Super Bowl. Cu toate acestea, ei au avut parte de multe încercări zdrobitoare şi tragedii personale. Într-o cultură în care pare tot mai dificil să faci o căsnicie să meargă, ce anume i-a ţinut pe cei doi împreună şi i-a ajutat să iasă învingători din toate?

În cartea O căsnicie neobişnuită, Tony şi Lauren ne relatează povestea lor de dragoste şi ne împărtăşesc secretele care i-au ţinut laolaltă, arătându-ne ceea ce au învăţat până acum despre ce înseamnă să fii un soţ bun şi o soţie bună, cum au depăşit unele perioade dificile de pierdere, durere sau schimbări, cum au rămas uniţi în ciuda programelor lor extrem de ocupate, cum şi-au sprijinit reciproc visurile şi scopurile şi cum s-au ajutat unul pe celălalt din punct de vedere spiritual. De asemenea, ei ridică o întrebare pe care ar trebui să şi-o pună chiar şi cuplurile care se bucură de o căsnicie foarte bună: Cum ne putem îmbunătăţi căsnicia?

-------------------

Back to Top

____________

Idolul iubirii

- Jennifer Dukes Lee

231 pagini

„Salut, mă numesc Jennifer. Ştiu că tocmai ne-am întâlnit, dar deja... mi-aş dori să mă placi.”

Ai trăit sentimentul acesta – acea tânjire profundă ca oamenii să te aprecieze, să te respecte... şi să te iubească. Ai muncit din greu ca să le câştigi aprobarea. Ai dorit să-i faci pe oameni să creadă că toată viaţa ta e în ordine, însă înăuntrul tău totul se destramă. Şi ai auzit întrebarea aceasta răsunând în urechile tale: Oare ce vor crede oamenii despre mine?

Jennifer Dukes Lee ştie exact cum te simţi. Înţelege cât de istovitoare poate fi viaţa atunci când eşti dependent de aprobarea altora. Jennifer a cheltuit mult timp şi multă energie încercând să câştige aprobarea altora – la locul de muncă, în familie şi în biserică – în tot acest timp întrebându-se ce s-ar întâmpla dacă faţada ar cădea şi toţi ceilalţi i-ar vedea dezordinea ascunsă. Ea a făcut aceleaşi greşeli pe care le facem mulţi dintre noi în timp ce alergăm după semnificaţie – şi ajungem epuizaţi căutând dragostea şi acceptarea oamenilor mai presus de orice altceva.

Idolul iubirii te va ajuta să distrugi ceea ce te separă de adevărata legătură cu Dumnezeu şi să experimentezi extraordinara libertate a unei vieţi trăite în dragoste autentică.

„Jennifer Dukes Lee îşi ia cititorii de mână şi-i conduce spre locul după care tânjesc toate inimile noastre – un loc al unei acceptări veritabile.

HOLLEY GERTH, autoarea bestsellerului You’re Already Amazing

--------------------

Back to Top

____________

Despre noi | Catalog | Evenimente |Descriere magazin | Contact |Home |